Új utakon az egészségügy?
2014.
október 16.
Részvételi díj:
29000 Ft + ÁFA
Leírás
Moderátor: Dr. Kaló Zoltán, az ELTE Egészség-gazdaságtani Kutatóközpontjának vezetője
Tervezett programok
08:15
|
Regisztráció, kávé
|
09:00
|
Megnyitó
Korányi G. Tamás, a Napi.hu főszerkesztője
|
09:10
|
Az egészségügyi intézmények menedzselésének aktuális kihívásai, a kórházigazgatók lehetőségei
Molnár Attila, az Egészségügyi Gazdasági Vezetők Egyesületének elnök
|
09:40
|
Javaslatok az innovatív gyógyszerek támogatási rendszerének átalakítására
Némethi Erika, az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének igazgatója
|
10:00
|
A generikusgyógyszer-politika eredményességének mérése
Dr. Kaló Zoltán, az ELTE Egészség-gazdaságtani Kutatóközpontjának vezetője
|
10:20
|
A kórházi beszállítók adósságmenedzselése
A beszélgetés résztvevői - Tamás Viktor, az Orvostechnikai Szövetség alelnöke
- Sándor Marianna, a Gyógyszer-nagykereskedők Szövetsége Kórházi Tagozatának elnöke, az Euromedic Pharma Zrt. vezérigazgatója
- Dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség elnöke
|
11:00
|
Kávészünet
|
11:30
|
A hálát a betegtől, pénzt az államtól program eredményei
Dr. Dénes Tamás, a Magyar Rezidens Szövetség elnöke
|
11:50
|
A közfinanszírozott és a magánszolgáltatók együttélése, működési tapasztalatok
A beszélgetés témái: - Az Uzsoki Utcai Kórház esete
- A Gerincgyógyászati Központ esete
- A Veszprém megyei kórház esete
- A magánszolgáltatók nézőpontja
A beszélgetés résztvevői: - Dr. Sinkó Eszter, az Egészségügyi Szakmai Kollégium Menedzsment és Egészség-gazdaságtan Tagozatának vezetője (moderátor)
- Dr. Ficzere Andrea, az Uzsoki Utcai Kórház főigazgatója
- Dr. Rácz Jenő, a Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatója, volt egészségügyi miniszter
- Dr. Papik Kornél, az Országos Gerincgyógyászati Központ igazgatója
- Dr. Takács Zoltán, a Főnix-MED Zrt. vezérigazgatója
|
13:00
|
Ebéd
|
Kedvezmények
Három vagy annál több fő jelentkezése esetén |
10% (2900 Ft + ÁFA) |
Helyszín
Gundel étterem - Erzsébet Királyné bálterem, 1146 Budapest, Gundel Károly út 4.
A Gundel a minőség, az elegancia és az egyedülálló konyhaművészet szinonimájává vált történetének közel 120 éve során. A klasszikus értékek, a megújulás és a tradíciók harmóniája, valamint az egyedülálló szakmai tapasztalat segíti abban, hogy a XXI. században is kiemelkedő színvonalon láthassa vendégül a hozzá betérőket, s vendégei örök élményekkel távozzanak a Gundelből.


Vissza a lap tetejére