Hungarian Energy Investors Forum 2020

2020.
szeptember 16.
Részvételi díj:
20000 Ft + ÁFA

Leírás

Januárban elkészült a kormány az új energiastratégiával, amit részben és időlegesen biztosan átír-átírt a koronavírus-helyzetből eredő hazai és európai változás. A pandémia nyomán az energetikában a korábban vártnál is erőteljesebb változásokkal szembesülünk. A változó fogyasztói szokások, a decentralizáció és a digitalizáció erősödő igénye mellett a járvány és a nyomában formálódó válságjelenségek is a megszokottól eltérő megoldásokat és gondolkodást követelnek a termelőtől, a szabályozótól és a szolgáltatótól is ebben a szektorban. 

A Napi.hu tizenegyedik energetikai konferenciájával – a Lounge Communicationnel együttműködve – arra vállalkozik, hogy az iparág meghatározó szereplőit (döntéshozókat, végrehajtókat, beruházókat és más piaci szereplőket) egy platformra invitálva friss és pontos látleletet adjon mindarról, ami a holnapi és holnaputáni magyar energiaszektorban várható a jelenlegi, korábban nem tapasztalt helyzetet is figyelembe véve. Konferenciánkon bemutatjuk, hogy milyen az aktuális üzleti környezet, meddig lehet előre látni és tervezni, milyen irányú és mértékű változásokat hoz a pandémia, majd a poszt-pandémia ebben a szektorban?

Moderátor: Leszák Tamás, a Lounge Communication ügyféligazgatója, szakújságíró

Résztvevőink biztonsága számunkra kiemelten fontos, ezért ezen rendezvényünk kizárólag online stream formájában, az elérhető legjobb minőségben lesz megtekinthető!

Az online közvetítés során lehetőség lesz az előadóktól történő kérdezésre is.

Az előadások és a prezentációk később is visszanézhetőek lesznek, így abban az esetben is érdemes regisztrálni, amennyiben az időpont nem lenne megfelelő.

Tervezett programok

08:30
Belépés az online felületre
09:00
Köszöntő

Leszák Tamás, a Lounge Communication ügyféligazgatója, szakújságíró

09:05
Hálózatfejlesztés és energetikai forradalom – miből, hogyan fejlődik az infrastruktúra, mit értékelt át az elmúlt időszak?

Biczók András, a MAVIR ZRt. vezérigazgatója

09:30
Versenyképesség és energetika – trendek és várakozások Magyarországon

Dr. Bank Dénes, a GKI Innova ügyvezető igazgatója

10:00
Egy energiapiaci befektető jövőképe

Molnár Gábor, a MET Asset Management megújulókért felelős üzletfejlesztési vezetője, a Kabai Solar Park ügyvezetője

10:30
Szünet
11:00
Energiatárolás, hálózatfejlesztés és beruházási kényszerek a magyarországi villamosenergia-szektorban

Erdei Gábor, az ABB Power Grids digitalizációs vezetője

11:20
Az energiakereskedelem és -szolgáltatás kérdései a változó piaci és szabályozási környezetben, a járvány okozta helyzet fényében

Felsmann Balázs, a Magyar Energiakereskedők Szövetségének elnöke

11:40
A hálózat csapdájában – panelbeszélgetés

Témafelvetés: Miként érvényesülnek az európai uniós energiapiac változásai Magyarországon? Milyen lényegi változások láthatók az elmúlt hónapokban?

A beszélgetés résztvevői:

Felsmann Balázs, a Magyar Energiakereskedők Szövetségének elnöke (moderátor)

Holoda Attila, az Aurora Energy Kft. ügyvezető igazgatója

Istvánffy György, a HUPX Zrt. piacfejlesztési vezetője

12:30
Zárszó

Elõadók

Kedvezmények

Kettő vagy több fő jelentkezése esetén 25% (5000 Ft + ÁFA)

Helyszín

Online - ÉLŐ, élő közvetítés

A konferenciát megelőzően a regisztráció során megadott email-címre küldjük el az élő közvetítés megtekintéséhez szükséges linket és az egyedi belépési jelszót.

(Szeretne előadóként megjelenni a konferencián? A szponzorációs lehetőségekről érdeklődjön munkatársunknál: Kovács Péter marketingmenedzser, kovacspeter@napi.hu, 06-1-506-0938.)

Vissza a lap tetejére